سی تی اسکن, مطالب مفید

سی تی اسکن سینوزیت

سی تی اسکن سینوزیت

آدرس: شیراز، معدل غربی، تقاطع فلسطین، ساختمان تابا

سی تی اسکن سینوزیت یکی از دقیق‌ترین روش‌های تصویربرداری پزشکی برای بررسی وضعیت سینوس‌ها و تشخیص التهاب یا عفونت آن‌هاست. سینوزیت، که به التهاب یا عفونت سینوس‌ها گفته می‌شود؛ می‌تواند باعث علائمی مانند گرفتگی بینی، درد صورت، سردرد و کاهش حس بویایی شود. در بسیاری از موارد، پزشکان برای ارزیابی دقیق‌تر شدت التهاب و بررسی انسداد سینوس‌ها، سی تی اسکن سینوزیت را توصیه می‌کنند.

این روش تصویربرداری، با ارائه تصاویر دقیق و سه‌بعدی از سینوس‌ها، به پزشکان کمک می‌کند تا علت بروز علائم را بهتر درک کنند؛ همچنین بهترین روش درمانی را انتخاب کنند. علاوه بر این، سی تی اسکن سینوزیت برای تشخیص مشکلات ساختاری سینوس‌ها، مانند انحراف تیغه بینی یا پولیپ‌های سینوسی، نیز کاربرد دارد.

در مرکز تصویربرداری پزشکی تابا، سی تی اسکن سینوزیت با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته و تکنولوژی روز انجام می‌شود؛ تا در نتیجه تصاویر با بالاترین کیفیت و کمترین میزان اشعه ارائه گردد. این مرکز با بهره‌گیری از تیمی مجرب و متخصص، خدماتی دقیق و سریع را به بیماران ارائه می‌دهد. اگر پزشک برای شما سی تی اسکن سینوزیت تجویز کرده است؛ می‌توانید با اطمینان خاطر به مرکز تصویربرداری تابا مراجعه کنید و از خدماتی حرفه‌ای و استاندارد بهره‌مند شوید.

با استفاده از سامانه نوبت دهی غیر حضوری، می توانید به راحتی و از طریق کلیک بر روی دکمه زیر، در سریع‌ترین و دقیق‌ترین مرکز تصویری برداری پزشکی (تابا) نوبت دریافت کنید.

بیماران محترم برای دریافت تصاویر پزشکی خود به صورت مجازی و بدون نیاز به حضور در مرکز تابا، می توانید از طریق کلیک بر روی دکمه زیر و وارد کردن مشخصات، تصاویر پزشکی خود را دریافت کنند.

سی تی اسکن سینوزیت چیست؟

سی تی اسکن سینوزیت

سی تی اسکن سینوزیت

سی تی اسکن بدون درد، غیرتهاجمی و دقیق است. همچنین مطمئن‌ترین روش تصویربرداری برای تعیین انسداد سینوس‌ها و بهترین روش تصویربرداری برای سینوزیت است. سی تی اسکن سینوزیت تصاویری تولید می‌کند که می‌توانند در چندین صفحه مجددا فرمت شوند. حتی می‌تواند تصاویر سه بعدی تولید کند. پزشک شما می‌تواند این تصاویر را بر روی یک مانیتور کامپیوتر بررسی کند.

تصاویر سی تی اندام‌های داخلی، استخوان‌ها، بافت نرم و رگ‌های خونی جزئیات بیشتری را نسبت به اشعه ایکس سنتی ارائه می‌دهند. این امر به ویژه در مورد بافت‌های نرم و رگ‌های خونی صادق است.

سی تی اسکن سینوزیت یا سی تی اسکن از صورت تصاویری تولید می‌کند که حفره‌های سینوس پارانازال بیمار را نیز نشان می‌دهد. سینوس‌های پارانازال فضاهای توخالی و پر از هوا هستند که در داخل استخوان‌های صورت قرار گرفته و حفره بینی را احاطه کرده‌اند؛ سیستمی از کانال‌های هوایی که بینی را به پشت گلو متصل می‌کند. چهار جفت سینوس وجود دارد که هر جفت با سوراخ‌های کوچک به حفره بینی متصل می‌شوند.

همچنین بخوانید: علت سر گیجه چیست ، سی تی اسکن مغز ، بهترین مرکز سی تی اسکن شیراز

کاربردهای رایج سی تی اسکن سینوزیت چیست؟

سی تی اسکن سینوزیت

سی تی اسکن سینوزیت  | کاربردهای رایج چیست؟

سی تی اسکن سینوزیت عمدتاً برای موارد زیر استفاده می‌شود:

  • جهت کمک به تشخیص سینوزیت استفاده می‌شود.
  • سینوس‌هایی را که با مایع یا غشاهای سینوسی ضخیم پر شده‌اند را ارزیابی می‌کند.
  • جهت تشخیص وجود بیماری‌های التهابی کاربرد دارد.
  • اطلاعات بیشتری در مورد تومورهای حفره بینی و سینوس‌ها ارائه می‌دهد.
  • برای قبل از جراحی بینی نیز کاربرد دارد.

چگونه برای سی تی اسکن سینوزیت آماده شویم؟

سی تی اسکن سینوزیت | چگونه آماده شویم؟

سی تی اسکن سینوزیت | چگونه آماده شویم؟

جهت انجام سی تی اسکن سینوزیت لباس راحت و گشاد بپوشید. ممکن است لازم باشد برای انجام سی تی اسکن سینوزیت لباسی را به تن کنید.

اشیاء فلزی، از جمله جواهرات، عینک، دندان مصنوعی و سنجاق سر ممکن است بر تصاویر سی تی اسکن سینوزیت اثر بگذارند. آن‌ها را در خانه بگذارید یا قبل از انجام سی تی اسکن سینوزیت آن‌ها را بردارید. برخی از معاینات سی تی اسکن سینوزیت از شما نیاز به برداشتن سمعک دارند.

در صورت استفاده از مواد حاجب، پزشک ممکن است به شما توصیه کند که چند ساعت قبل از معاینه چیزی نخورید یا ننوشید. در مورد تمام داروهایی که مصرف می‌کنید و اگر آلرژی دارید به پزشک خود اطلاع دهید. اگر آلرژی به مواد حاجب دارید؛ پزشک ممکن است داروهایی (معمولاً یک استروئید) برای کاهش خطر واکنش آلرژیک تجویز کند. برای جلوگیری از تاخیرهای غیرضروری، قبل از تاریخ انجام  سی تی اسکن سینوزیت با مجموعه تابا در ارتباط باشید.

همچنین پزشک خود را در مورد هر گونه بیماری اخیر یا سایر شرایط پزشکی در جریان بگذارید؛ همچنین به پزشک خود، در رابطه با داشتن سابقه بیماری قلبی، آسم، دیابت، بیماری کلیوی یا مشکلات تیروئیدی اطلاع دهید. هر یک از این شرایط ممکن است خطر عوارض جانبی را افزایش دهد.

در صورت وجود هرگونه احتمال باردار بودن، زنان باید همیشه به پزشک و تکنسین سی تی اسکن سینوزیت اطلاع دهند.

ظاهر تجهیزات و دستگاه‌های سی تی اسکن سینوزیت چگونه است؟

سی تی اسکن سینوزیت | ظاهر دستگاه‌ها چگونه است؟

سی تی اسکن سینوزیت | ظاهر دستگاه‌ها چگونه است؟

سی تی اسکنر معمولاً یک دستگاه بزرگ به شکل دونات با یک تونل کوتاه در در قسمت مرکزی است. شما روی یک میز باریک دراز می‌کشید که به داخل و خارج از این تونل کوتاه می‌‌رود. در حال چرخش در اطراف شما، لوله اشعه ایکس و آشکارسازهای الکترونیکی اشعه ایکس در مقابل یکدیگر در حلقه‌ای قرار دارند. قسمتی که اطلاعات سی تی اسکن سینوزیت را پردازش می‌کند در یک اتاق کنترل جداگانه قرار دارد. اینجاست که تکنسین اسکنر را اجرا می‌کند و معاینه شما را نظارت می‌کند. تکنسین قادر خواهد بود با استفاده از بلندگو و میکروفون از شما بشنود و با شما صحبت کند.

روش انجام سی تی اسکن سینوزیت چگونه است؟

سی تی اسکن سینوزیت | روش انجام چگونه است؟

سی تی اسکن سینوزیت | روش انجام چگونه است؟

از بسیاری جهات، سی تی اسکن سینوزیت مانند سایر معاینات اشعه ایکس عمل می‌کند. قسمت‌های مختلف بدن اشعه ایکس را در مقادیر متفاوت جذب می‌کنند. این تفاوت به پزشک اجازه می‌دهد تا قسمت‌های بدن را از یکدیگر در تصویر رادیولوژی یا سی تی اسکن سینوزیت تشخیص دهد.

یک معاینه معمولی اشعه ایکس مقدار کمی از اشعه را از طریق قسمت تحت معاینه بدن هدایت می‌کند. یک صفحه مخصوص ضبط تصویر الکترونیکی تصویر را ثبت می‌کند. استخوان‌ها در عکس اشعه ایکس سفید به نظر می‌رسند. بافت نرم، مانند قلب یا کبد، در سایه‌های خاکستری ظاهر می‌شوند. هوا نیز سیاه به نظر می‌رسد.

با سی تی اسکن سینوزیت ، چندین پرتو اشعه ایکس و آشکارسازهای الکترونیکی اشعه ایکس در اطراف شما می‌چرخند. این پرتوها میزان تابش جذب شده در بدن شما را اندازه‌گیری می‌کنند. این سیستم تصاویر سی تی اسکن سینوزیت را روی مانیتور کامپیوتر نمایش می‌دهد. هنگامی که نرم‌افزار کامپیوتری برش‌های تصویر را دوباره جمع می‌کند، نتیجه یک نمای چند بعدی بسیار دقیق از داخل بدن است.

تقریباً همه اسکنرهای سی تی می‌توانند چندین برش را در یک چرخش به دست آورند. این سی تی اسکنرهای چند تکه (چند آشکارساز) برش‌های نازک تری را در زمان کمتری به دست می‌آورند. در نتیجه منجر به جزئیات بیشتر می‌شود.

سی‌تی‌اسکنرهای مدرن می‌توانند بخش‌های بزرگی از بدن را تنها در چند ثانیه و حتی در کودکان کوچک‌تر سریع‌تر تصویر کنند. چنین سرعتی برای همه بیماران مفید است. بالا بودن سرعت دستگاه به ویژه برای کودکان، افراد مسن و بیماران بدحال مفید است؛ در این راستا مرکز تصویربرداری تابا با دارا بودن بروزترین تجهیزات و استفاده از سی تی اسکنرهای مدرن در خدمت شما هموطنان عزیز است.

برای کودکان نیز، رادیولوژیست میزان اشعه سی تی را بر اساس اندازه و ناحیه مورد نظر تنظیم می‌کند تا دوز تابش را کاهش دهد.

در برخی از معاینات سی تی اسکن سینوزیت از ماده حاجب برای افزایش دید در ناحیه تحت معاینه استفاده می‌شود.

مراحل انجام سی تی اسکن سینوزیت

سینوزیت | مراحل انجام سی تی سی تی اسکن اسکن چیست؟

سی تی اسکن سینوزیت | مراحل انجام سی تی اسکن چیست؟

تکنسین کار را با قرار دادن بیماران روی میز معاینه سی تی شروع می‌کند. برای سی تی اسکن سینوزیت ، بیمار معمولاً به صورت صاف روی پشت قرار می‌گیرد. همچنین ممکن است بیمار رو به پایین با چانه بالا قرار گیرد.

برخی از بیماران نیاز به تزریق ماده حاجب دارند تا دید برخی بافت‌ها یا رگ‌های خونی را افزایش دهند. اگر ماده حاجب مورد نیاز باشد، پرستار یا تکنسین یک خط داخل وریدی  (IV) را در ورید کوچکی در دست یا بازوی بیمار قرار می‌دهد. ماده حاجب از طریق این خط تزریق خواهد شد.

در مرحله بعد، جدول به سرعت از طریق اسکنر حرکت می‌کند تا موقعیت شروع صحیح اسکن‌ها را تعیین کند. سپس، جدول به آرامی در دستگاه برای سی تی اسکن واقعی حرکت می‌کند. بسته به نوع سی تی اسکن، دستگاه ممکن است چندین پاس انجام دهد.

ممکن است تکنسین از شما بخواهد که در طول اسکن نفس خود را حبس کنید. هر گونه حرکتی، از جمله تنفس و حرکات بدن، می‌تواند منجر به تاثیری روی تصاویر شود. این کاهش کیفیت تصویر می‌تواند شبیه تاری باشد که در عکسی که از یک جسم متحرک گرفته شده است.

وقتی معاینه کامل شد؛ تکنسین از شما می‌خواهد منتظر بمانید تا تأیید کند که تصاویر از کیفیت کافی برای تفسیر دقیق توسط رادیولوژیست برخوردار هستند.

سی تی اسکن سینوزیت کمتر از یک دقیقه طول می‌کشد و کل فرآیند معمولا در عرض 10 دقیقه کامل می‌شود.

در حین و بعد از سی تی اسکن سینوزیت چه چیزی را تجربه خواهیم کرد؟

سی تی اسکن سینوزیت | در حین و بعد از سی تی اسکن چه چیزی را تجربه خواهیم کرد؟

سی تی اسکن سینوزیت | در حین و بعد از سی تی اسکن چه چیزی را تجربه خواهیم کرد؟

معاینات سی تی اسکن سینوزیت به طور کلی بدون درد، سریع و آسان است. اگرچه اسکن به خودی خود هیچ دردی ایجاد نمی‌کند؛ ممکن است به دلیل بی حرکت ماندن برای چند دقیقه ناراحتی ایجاد شود.

اگر در معاینه از مواد حاجب یددار استفاده شود، پزشک شما را از نظر بیماری مزمن یا حاد کلیوی غربالگری می‌کند. پزشک ممکن است ماده حاجب را به صورت داخل وریدی (از طریق ورید) تجویز کند؛ بنابراین هنگامی که پرستار سوزن را در رگ شما وارد می‌کند، احساس سوزن سوزن می‌کنید. با تزریق ماده حاجب ممکن است احساس گرما یا برافروختگی داشته باشید. همچنین ممکن است طعم فلزی در دهان خود داشته باشید. این مورد خواهد گذشت. ممکن است احساس نیاز به ادرار کنید. با این حال، این‌ها تنها عوارض جانبی تزریق کنتراست هستند و به سرعت از بین می‌روند.

هنگامی که وارد دستگاه سی تی اسکن می‌شوید، ممکن است خطوط نوری خاصی را مشاهده کنید؛ این خطوط نوری بر روی بدن شما پخش می‌شود. این خطوط کمک می‌کند تا اطمینان حاصل شود که شما در موقعیت صحیح قرار دارید. با اسکنرهای سی تی مدرن، ممکن است صداهای خفیف وزوز، کلیک و چرخش را بشنوید. این‌ موارد زمانی رخ می‌دهند که بخش‌های داخلی سی‌تی‌اسکنر، که معمولاً برای شما قابل مشاهده نیستند؛ در طول فرآیند تصویربرداری به دور شما می‌چرخند.

در حین سی تی اسکن سینوزیت در اتاق معاینه تنها خواهید بود، مگر اینکه شرایط خاصی وجود داشته باشد. به عنوان مثال، گاهی اوقات والدینی که محافظ سربی می‌پوشند ممکن است با فرزندشان در اتاق بمانند. با این حال، تکنسین همیشه می‌تواند از طریق یک سیستم داخلی شما را ببیند، بشنود و با شما صحبت کند.

در مورد بیماران اطفال، والدین ممکن است اجازه ورود به اتاق را داشته باشند؛ اما ممکن است نیاز به پوشیدن پیش بند سربی برای به حداقل رساندن قرار گرفتن در معرض اشعه داشته باشند.

پس از معاینه سی تی اسکن سینوزیت ، تکنسین تابا خط داخل وریدی شما را بر می‌دارد. آن‌ها سوراخ کوچک ایجاد شده توسط سوزن را با یک پانسمان کوچک می‌پوشانند. در آخر می‌توانید بلافاصله به فعالیت‌های عادی خود بازگردید.

چه کسی نتایج سی تی اسکن سینوزیت را تفسیر می‌کند؟

سی تی اسکن سینوزیت | چه کسی نتایج را تفسیر می‌کند؟

سی تی اسکن سینوزیت | چه کسی نتایج را تفسیر می‌کند؟

یک رادیولوژیست یا پزشکی که مخصوص برای نظارت و تفسیر معاینات رادیولوژی آموزش دیده است؛ تصاویر را تجزیه و تحلیل خواهد کرد. رادیولوژیست گزارش رسمی را برای پزشکی که دستور آزمایش را داده است ارسال می‌کند.

ممکن است نیاز به یک معاینه بعدی داشته باشید. اگر چنین است، پزشک دلیل آن را توضیح خواهد داد. گاهی اوقات معاینه بعدی یک مشکل را با تعداد تصاویر بیشتر یا یک تکنیک تصویربرداری خاص ارزیابی می‌کند. همچنین ممکن است ببیند آیا در طول زمان تغییری در یک موضوع ایجاد شده است یا خیر. معاینات بعدی اغلب بهترین راه برای دیدن اینکه آیا درمان موثر است یا مشکلی نیاز به توجه دارد؛ است.

فواید و مزایای انجام سی تی اسکن سینوزیت

سی تی اسکن سینوزیت | فواید و مزایای سی تی اسکن سینوزیت

سی تی اسکن سینوزیت | فواید و مزایای سی تی اسکن سینوزیت

  • سی تی اسکن سینوزیت یکی از مطمئن‌ترین روش‌ها برای مطالعه سینوس‌هاست.
  • سی تی اسکن سینوزیت مطمئن‌ترین تکنیک تصویربرداری برای تعیین انسداد سینوس‌ها است. این بهترین روش تصویربرداری برای سینوزیت است.
  • سی تی اسکن سینوزیت می‌تواند به برنامه ریزی جهت ایمن‌ترین و موثرترین جراحی کمک کند.
  • سی تی سینوس‌ها در حال حاضر به طور گسترده در دسترس است و در زمان نسبتاً کوتاهی انجام می‌شود.
  • سی تی اسکن سینوزیت بدون درد، غیرتهاجمی و دقیق است.
  • مزیت اصلی CT توانایی آن در تصویربرداری همزمان از استخوان، بافت نرم و عروق خونی است.
  • برخلاف اشعه ایکس معمولی، سی تی اسکن سینوزیت تصاویر بسیار دقیقی از بسیاری از انواع بافت‌ها، استخوان‌ها و رگ‌های خونی ارائه می‌دهد.
  • معاینات سی تی سریع و ساده هستند. در موارد اضطراری، آن‌ها می‌توانند آسیب‌های داخلی و خونریزی را به سرعت آشکار کنند تا به نجات جان انسان‌ها کمک کنند.
  • نشان داده شده است که CT یک ابزار تصویربرداری مقرون به صرفه برای طیف وسیعی از مشکلات بالینی است.
  • CT نسبت به MRI حساسیت کمتری به حرکت بیمار دارد.
  • تشخیص از طریق سی تی اسکن ممکن است نیاز به جراحی اکتشافی و بیوپسی جراحی را برطرف کند.
  • پس از معاینه CT هیچ پرتویی در بدن بیمار باقی نمی‌ماند.
  • اشعه ایکس مورد استفاده برای سی تی اسکن نباید عوارض جانبی فوری داشته باشد.

خطرات سی تی اسکن سینوزیت

سی تی اسکن سینوزیت | خطرات سی تی اسکن چیست؟

سی تی اسکن سینوزیت | خطرات سی تی اسکن چیست؟

  • همیشه احتمال کمی سرطان در اثر قرار گرفتن بیش از حد در معرض اشعه وجود دارد. با این حال، مزیت تشخیص دقیق بسیار بیشتر از خطر سی تی اسکن است.
  • دوز تابش برای این روش متفاوت است.
  • در صورت وجود احتمال بارداری، زنان باید همیشه به پزشک و متخصص اشعه ایکس یا سی تی اطلاع دهند. پزشکان به طور کلی سی تی اسکن را برای زنان باردار توصیه نمی‌کنند؛ مگر اینکه از نظر پزشکی ضروری باشد، زیرا خطر بالقوه برای جنین متولد نشده وجود دارد.
  • از آنجایی که کودکان به اشعه حساسیت بیشتری دارند؛ تنها در صورتی که برای تشخیص ضروری باشد، باید آزمایش سی تی انجام دهند. آن‌ها نباید معاینات سی تی اسکن سینوزیت را مگر در موارد ضروری انجام دهند. سی تی اسکن در کودکان همیشه باید با روش کم دوز انجام شود. در مرکز تصویربرداری پزشکی تابا نیز از کمترین میزان دوز اشعه در این جهت استفاده می‌شود.

محدودیت‌های سی تی اسکن سینوزیت چیست؟

سی تی اسکن سینوزیت | محدودیت‌های سی تی اسکن چیست؟

سی تی اسکن سینوزیت | محدودیت‌های سی تی اسکن چیست؟

سی تی اسکن سینوزیت معمولاً اولین آزمایشی است که در صورت مشکوک شدن به تومور سینوسی تجویز می‌شود. اگر اطلاعات بیشتری برای تعیین وسعت بافت نرم تومور مورد نیاز باشد؛ تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) ممکن است مفید باشد.

فردی که بسیار چاق است ممکن است در دهانه یک سی تی اسکنر معمولی قرار نگیرد. یا ممکن است بیش از حد مجاز وزن برای قرار گرفتن روی میز متحرک باشد.

درمان سر درد سینوزیت

سی تی اسکن سینوزیت | درمان سر درد سینوزیت

سی تی اسکن سینوزیت | درمان سر درد سینوزیت

درمان سر درد سینوزیت به کاهش التهاب سینوس‌ها و برطرف کردن عامل زمینه‌ای آن بستگی دارد. سر درد سینوسی معمولاً به دلیل التهاب و انسداد سینوس‌ها ایجاد می‌شود؛ همچنین می‌تواند همراه با فشار در ناحیه پیشانی، اطراف چشم‌ها و گونه‌ها باشد. بنابراین، برای درمان سر درد سینوسی، باید روی کاهش التهاب، بهبود تخلیه سینوس‌ها و رفع عفونت تمرکز کرد.

روش‌های مؤثر برای درمان سر درد سینوزیت :

استفاده از بخور و افزایش رطوبت _ سر درد سینوسی

بخور آب گرم و استفاده از دستگاه‌های رطوبت‌ساز به باز شدن سینوس‌ها و کاهش التهاب کمک می‌کند. بخور با اسانس اکالیپتوس نیز می‌تواند در درمان سر درد سینوسی مؤثر باشد.

شست‌وشوی بینی با محلول نمکی

استفاده از سرم شست‌وشوی بینی یا محلول‌های آب نمک به تخلیه ترشحات سینوس‌ها و کاهش فشار ناشی از آن کمک می‌کند؛ که درنتیجه انجام این کار در درمان سر درد سینوزیت بسیار مؤثر است.

مصرف داروهای ضدالتهاب و مسکن‌ها

داروهایی مانند ایبوپروفن و استامینوفن می‌توانند به کاهش التهاب و درمان سر درد سینوسی کمک کنند. در برخی موارد، پزشک ممکن است داروهای آنتی‌هیستامین یا ضداحتقان نیز تجویز کند. این داروها را حتما با تجویز پزشک مصرف نمایید.

استفاده از کمپرس گرم

گذاشتن کمپرس گرم روی پیشانی و اطراف بینی می‌تواند به کاهش فشار سینوسی و تسکین سر درد سینوزیت کمک کند.

مراجعه به پزشک و انجام سی تی اسکن سینوزیت

اگر درمان سر درد سینوزیت با روش‌های خانگی مؤثر نباشد؛ پزشک ممکن است تصویربرداری سی تی اسکن سینوزیت را برای بررسی دقیق‌تر وضعیت سینوس‌ها توصیه کند. مرکز تصویربرداری پزشکی تابا با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته، امکان تشخیص دقیق مشکلات سینوسی را فراهم کرده است.

درمان سر درد سینوسی نیاز به یک رویکرد جامع دارد که شامل درمان خانگی، دارویی و در برخی موارد مداخلات پزشکی می‌شود. در صورتی که درمان سر درد سینوزیت با روش‌های ساده بهبود نیافت یا علائم شدیدتر شدند؛ بهتر است به پزشک مراجعه کرده و در صورت نیاز، تصویربرداری دقیق انجام دهید تا علت اصلی مشکل مشخص شود.

سخن پایانی

در نهایت، سی تی اسکن سینوزیت یک ابزار قدرتمند برای تشخیص دقیق مشکلات سینوسی است؛ این روش به پزشکان کمک می‌کند تا بهترین روش درمانی را برای بیماران انتخاب کنند. این روش نه‌تنها در تشخیص التهاب و عفونت سینوس‌ها مؤثر است؛ بلکه برای بررسی مشکلات ساختاری و ارزیابی نتیجه درمان نیز کاربرد دارد.

اگر به دلیل علائمی مانند گرفتگی بینی، درد سینوس‌ها یا سردردهای مداوم نیاز به انجام سی تی اسکن سینوزیت دارید؛ انتخاب یک مرکز تصویربرداری مجهز و معتبر از اهمیت بالایی برخوردار است. مرکز تصویربرداری پزشکی تابا با استفاده از دستگاه‌های مدرن، رعایت استانداردهای ایمنی و حضور کادر متخصص، تجربه‌ای مطمئن را برای شما فراهم می‌کند.

سلامت شما اولویت ماست؛ پس برای تشخیص دقیق و سریع، می‌توانید با اطمینان به مرکز تصویربرداری تابا مراجعه کنید؛ همچنین از خدمات حرفه‌ای این مجموعه بهره‌مند شوید.

منبع: radiologyinfo

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *